Chleb tostowy


6+ porcje 2 min

Domowy chleb tostowy z Kohersen Mycook.

Pobierz przepis

Składniki

  • 230 g ciepłej wody
  • 1 jajko
  • 40 g drożdży
  • 1 ł cukru
  • 20 g oliwy
  • 400 g mąki pszennej
  • 0,5 ł soli

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki w podanej kolejności włożyć do naczynia głównego.
  2. ikona_czas

    2 min

    ikona_obroty

    wyrabianie

  3. Ciasto wyłożyć do wysmarowanej blaszki, pomalować białkiem z jaj, odstawić do wyrośnięcia w piekarniku na 20 min, w temp. 50ºC. Piec przez 30 min, w temp. 200ºC.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®