Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 230 g ciepłej wody
- 1 jajko
- 40 g drożdży
- 1 ł cukru
- 20 g oliwy
- 400 g mąki pszennej
- 0,5 ł soli
Przygotowanie
- Wszystkie składniki w podanej kolejności włożyć do naczynia głównego.
- Ciasto wyłożyć do wysmarowanej blaszki, pomalować białkiem z jaj, odstawić do wyrośnięcia w piekarniku na 20 min, w temp. 50ºC. Piec przez 30 min, w temp. 200ºC.