Surówka z kiszonej kapusty


4 porcje 15 minut

Dzięki temu przepisowi Kohersen Mycook zwykła kiszona kapusta nabiera smaku dzieciństwa.

Pobierz przepis

Składniki

  • 70 g marchwi
  • 50 g cebuli
  • 100 g jabłka
  • 3 Ł oliwy
  • 1 ł cukru
  • 500 g kiszonej kapusty
  • sól, pieprz

Przygotowanie

  1. Do naczynia głównego włożyć marchew, cebulę, jabłko.
  2. ikona_czas

    10 s

    ikona_obroty

    6

  3. Dodać kapustę, oliwę, cukier, pieprz i sól.
  4. ikona_czas

    15 s

    ikona_obroty

    5

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®