Sos tatarski


4 porcje 25 sek.

Idelany sos do mięs przygotujesz z Kohersen Mycook.

Pobierz przepis

Składniki

  • 150 g ogórków konserwowych
  • 150 g pieczarek z marynaty
  • 200 g majonezu
  • mały jogurt naturalny
  • 1 ł cukru

Przygotowanie

  1. Do naczynia głównego włożyć ogórki, pieczarki.
  2. ikona_czas

    15 s

    ikona_obroty

    5

  3. Dodać majonez, śmietanę, cukier, mieszać.
  4. ikona_czas

    10 s

    ikona_obroty

    3

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®