Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Jajka faszerowane z łososiem
6+ porcje 1 min 30 sek.
Farsz, który przygotujesz w Kohersen Mycook może być także pastą kanapkową.
Pobierz przepis
Składniki
- 8 jajek ugotowanych na twardo (wystudzonych)
- 100 g wędzonego łososia
- 30 g kaparów
- 60 ml śmietany
- 1 Ł musztardy
- 1 Ł posiekanego koperku
- sól, pieprz
Przygotowanie
- 8 jajek ugotowanych na twardo (wystudzonych) przekroić wzdłuż na połówki.
- Żółtka wyjąć i włożyć do naczynia głównego. Zmiksować.
- Przełożyć do innego naczynia.
- Do naczynia głównego włożyć łososia, kapary, rozdrobnić miksując.
- Dodać rozdrobnione żółtka, śmietanę, musztardę, koperek, sól, pieprz.
- Połówki białek napełnić farszem, posypać koperkiem.