Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Marynata do polędwiczek wieprzowych
6+ porcje 30 sek.
Marynata do polędwiczek wieprzowych
Pobierz przepis
Składniki
- 3 ł sosu chili
- 2 Ł ketchupu
- 2 Ł dżemu z czerwonej porzeczki
- 2 Ł oliwy
- 0,25 ł czarnego pieprzu
- 1/8 ł pieprzu Cayenne
- 2 ząbki czosnku
Przygotowanie
- Do naczynia głównego na wirujące noże wrzucić czosnek.
- Dodać pozostałe składniki.
- Polędwiczki zanurzyć na kilka godzin w marynacie.