Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Marynata do pieczonego mięsa na ruszcie
6+ porcje 15 sek
Zamarynuj mięso na kilka godzin przed pieczeniem.
Pobierz przepis
Składniki
- 500 ml białego wytrawnego wina
- 5 Ł oliwy
- sok z 1 cytryny
- 1 ł suszonego tymianku
- 0,5 ł cukru
- 0,5 ł pieprzu
Przygotowanie
- Do naczynia głównego włożyć wszystkie składniki, mieszać.
- Zanurzyć mięso na kilka godzin.
