Zupa z żeberek wołowych


4 porcje 3 godziny

Esencjonalna zupa na wołowych żeberkach o intensywnym smaku i aromacie

Pobierz przepis

Składniki

  • 500 g żeberek wołowych
  • 120 g marchewki, pokrojonej w kostkę
  • 80 g selera, pokrojonego w kostkę
  • 100 g cebuli, pokrojonej
  • 3000 ml wody
  • 10 g pieprzu
  • 5 g soli
  • 1 g liści laurowych

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®