Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 50 g cebuli, pokrojonej w kostkę
- 80 g pora, pokrojonego w kostkę
- 200 g selera, obranego i pokrojonego w kostkę
- 10 g ząbków czosnku
- 50 ml oliwy z oliwek
- 600 ml wywaru drobiowego
- 50 g śmietany 12%
- 50 g mąki
- 1 liść laurowy
- 1/2 łyżeczki soli
- 1/8 łyżeczki pieprzu
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść 50 g cebuli, 80 g pora, 200 g selera, 10 g czosnku oraz 50 ml oliwy z oliwek. Zamknij pokrywę kielicha.
- Wymieszaj.
- Dodaj 50 g mąki. Zamknij pokrywę kielicha.
- Wymieszaj.
- Dodaj 600 ml wywaru oraz 1 liść laurowy. Zamknij pokrywę kielicha.
- Wymieszaj.
- Wyjmij liść laurowy. Dodaj 50 ml śmietany. Zamknij pokrywę kielicha.
- Wymieszaj.
- Posiekaj.
- Dodaj 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Smacznego!