Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 125 g kiełbasy śląskiej
- 200 g białej kiełbasy
- 50 g mielonej wieprzowiny
- 50 g mielonej cielęciny
- 400 ml wywaru z cielęciny
- 400 ml wywaru drobiowego
- 500 ml wody
- 150 g kapusty, pokrojonej na kawałki
- 80 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 80 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
- 100 g ciecierzycy z puszki
- 1 łyżeczka pieprzu
- 1 łyżeczka soli
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Wlej 500 ml wody. Zamknij pokrywę kielicha.
- Ugotuj.
- Dodaj 50 g mięsa wieprzowego i cielęcego. Zamknij pokrywę kielicha.
- Ugotuj.
- Zbierz szumowiny. Dodaj 125 g kiełbasy śląskiej i 300 g białej kiełbasy. Zamknij pokrywę kielicha.
- Duś.
- Dodaj 150 g kapusty, 80 g marchewki, 80 g ziemniaków oraz 100 g ciecierzycy. Zamknij pokrywę kielicha.
- Duś.
- Dodaj 1 łyżeczkę pieprzu oraz 1 łyżeczkę soli. Smacznego!