Wołowina z Warzywami w Stylu Azjatyckim


4 porcje 15

Wołowina z Warzywami w Stylu Azjatyckim to aromatyczne danie, które łączy soczyste kawałki wołowiny z chrupiącymi warzywami, takimi jak papryka i marchew.

Pobierz przepis

Składniki

  • 300 g wołowiny, pokrojonej w cienkie paski
  • 2 łyżki sosu sojowego
  • 1 łyżka oleju sezamowego
  • 1 czerwona papryka, pokrojona w paski
  • 1 marchewka, pokrojona w cienkie słupki
  • 1 cebula, pokrojona w piórka
  • 2 ząbki czosnku, posiekane
  • 1 łyżeczka świeżego imbiru, startego

Przygotowanie

  1. Rozgrzej olej sezamowy na patelni KOHERSEN.
  2. Dodaj wołowinę i smaż na dużym ogniu przez 3-4 minuty.
  3. Dodaj czosnek, imbir, cebulę, paprykę i marchewkę. Smaż przez kolejne 5 minut.
  4. Wlej sos sojowy, dokładnie wymieszaj i gotuj jeszcze 2-3 minuty.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®