Wołowina w sosie orzechowym


3 porcje 40 minut

Idealny dodatek do ryżu w stylu tajskim

Pobierz przepis

Składniki

  • 300 g wołowiny, pokrojonej w paski
  • 90 g masła orzechowego
  • 60 g cebuli, posiekanej
  • 15 g czosnku granulowanego
  • 300 ml wody
  • 10 g szczypiorku, posiekanego
  • 25 ml oleju z orzechów ziemnych
  • 25 ml jasnego sosu sojowego
  • 20 g cukru trzcinowego
  • 15 ml wina ryżowego, do gotowania
  • 20 g słodko - ostrego sosu, np. Sriracha

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®