Wołowina po burgundzku


4 porcje 40 minuty

Tradycyjna francuska potrawa wywodząca się z Burgundii

Pobierz przepis

Składniki

  • 350 g kawałków wołowiny
  • 250 ml czerwonego wina wytrawnego
  • 10 g ząbków czosnku, posiekanych
  • 8 g świeżego tymianku
  • 30 g cebuli, pokrojonej w półksiężyce
  • 30 g selera, pokrojonego w plastry
  • 400 ml wywaru wołowego
  • 20 g koncentratu pomidorowego
  • 25 ml oliwy z oliwek
  • 100 g marchewki, pokrojonej w kawałki
  • 100 g ziemniaków, pokrojonych w kawałki
  • 20 g grzybów shiitake, pokrojonych w ćwiartki
  • 5 g soli morskiej
  • 2 g pieprzu
  • 1 g liści laurowych

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®