Włoski sos do pizzy


3 porcje 25 minut

Pomidorowy sos do pysznej włoskiej pizzy

Pobierz przepis

Składniki

  • "10 g ząbków czosnku, obranych
  • 80 g cebuli, posiekanej
  • 400 g pomidora, pokrojonego na kawałki
  • 20 g liści bazylii
  • 1 łyżeczka soli
  • 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu
  • 1 i 1/2 łyżeczki cukru"

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania. Dodaj 10 g ząbków czosnku, 80 g cebuli, 400 g kawałków pomidora, 20 g liści bazylii, 1 łyżeczkę soli, 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu, 1 i 1/2 łyżeczki cukru. Zamknij pokrywę kielicha
  2. Wymieszaj.
  3. Duś.
  4. Gotowe do podania! Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®