Tortilla z fasolą pinto


6+ porcje 10 minut

Meksykańska tortilla z fasolą pinto

Pobierz przepis

Składniki

  • 400 g fasoli pinto, z puszki
  • 6 sztuk tortilli, podgrzanej
  • 15 g sałaty, pokrojonej
  • 50 g kwaśnej śmietany
  • 50 g sera queso fresco lub sera feta
  • 50 ml oleju roślinnego
  • 10 g czosnku granulowanego
  • 50 g sosu ostrego
  • 10 ml soku z limonki
  • 1/2 łyżeczka chili
  • 1/2 łyżeczka kminku
  • 1/2 łyżeczka soli

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®