Tilapia gotowana na parze


2 porcje 20 minut

Soczysty filet z tilapii, gotowany na parze z cytryną i solą morską

Pobierz przepis

Składniki

  • 400 g filetu z tilapii
  • 60 g cytryny, pokrojonej w plastry
  • 40 g czerwonej papryki, pokrojonej w plastry
  • 50 g cebuli, pokrojonej w plastry
  • 500 ml wody
  • 3 g soli morskiej
  • 5 g pieprzu

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®