Tacos z Czarną Fasolą i Awokado


2 porcje 15 minut

Pyszne, kolorowe tacos z czarną fasolą i awokado, to danie pełne smaku i wartości odżywczych. Doskonałe na szybki obiad lub kolację, a także jako przekąska na imprezę.

Pobierz przepis

Składniki

  • 4 tortille
  • 1 puszka czarnej fasoli
  • 1 awokado
  • 1 czerwona cebula
  • 1 pomidor
  • Sok z limonki
  • Sól
  • Pieprz
  • 1 łyżka oliwy

Przygotowanie

  1. Na patelni KOHERSEN rozgrzej oliwę, dodaj pokrojoną cebulę i smaż przez 3 minuty. Dodaj czarną fasolę i podgrzewaj przez kolejne 5 minut.
  2. Na podgrzanych tortillach rozłóż fasolę, dodaj pokrojone w plasterki awokado, pomidora, skrop sokiem z limonki. Podawaj od razu.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®