Surówka z czerwonej kapusty i marchewki


4 porcje 10 minut

Świeża i chrupiąca surówka, pełna witamin, która doskonale komponuje się z daniami obiadowymi, dodając im kolor i orzeźwienie.

Pobierz przepis

Składniki

  • 1/2 główki czerwonej kapusty
  • 2 marchewki
  • 1 jabłko
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • 2 łyżki oliwy
  • 1 łyżeczka cukru
  • Sól i pieprz do smaku

Przygotowanie

  1. Użyj szatkownicy, aby pokroić kapustę, marchewki i jabłko w cienkie paski.
  2. W miseczce wymieszaj oliwę z sokiem z cytryny, cukrem, solą i pieprzem.
  3. Dodaj dressing do warzyw i dobrze wymieszaj.
  4. Podawaj jako dodatek do obiadu.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®