Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 120 g makaronu spaghetti
- 80 g passaty pomidorowej
- 2 ząbki czosnku, posiekane
- 1/2 cebuli, posiekanej
- 10 g liści bazylii, posiekane
- 25 g sera parmezan, tartego
- 1 łyżeczka soli
- 1/2 łyżeczki pieprzu
- 15 ml oliwy z oliwek
- 1,5 l wody
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść 1,5 l wody. Zamknij pokrywę kielicha.
- Ugotuj.
- Umieść 120 g makaronu spaghetti. Zamknij pokrywę kielicha.
- Ugotuj.
- Odcedź makaron i przełóż do miski. Wodę odlej.
- Wyczyść i wysusz kielich do gotowania.
- Umieść 15 ml oliwy z oliwek, 2 ząbki czosnku oraz 1/2 cebuli. Zamknij pokrywę kielicha.
- Smaż saute.
- Dodaj 80 g passaty pomidorowej oraz 10 g liści bazylii. Zamknij pokrywę kielicha.
- Smaż saute.
- Dodaj makaron spaghetti oraz 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Zamknij pokrywę kielicha.
- Smaż saute.
- Całość przełóż na talerz i posyp tartym serem mozzarella.
- Gotowe do podania. Smacznego!