Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 100 g zielonej papryki, posiekanej
- 100 g czerwonej papryki, posiekanej
- 100 g cebuli, pokrojonej w kostkę
- 200 g oliwy z oliwek
- 50 g octu winnego
- 1 łyżeczka soli
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu.
- Umieść 100 g zielonej i czerwonej papryki, 100 g cebuli, 200 g oliwy z oliwek, 50 g octu winnego oraz 1 łyżeczkę soli. Zamknij pokrywę kielicha.
- Posiekaj.
- Całość przelej do słoika i trzymaj w lodówce. Smacznego!