Sos paprykowy


2 porcje 5 minut

Sos ze świeżej papryki czerwonej i zielonej

Pobierz przepis

Składniki

  • 100 g zielonej papryki, posiekanej
  • 100 g czerwonej papryki, posiekanej
  • 100 g cebuli, pokrojonej w kostkę
  • 200 g oliwy z oliwek
  • 50 g octu winnego
  • 1 łyżeczka soli

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu.
  2. Umieść 100 g zielonej i czerwonej papryki, 100 g cebuli, 200 g oliwy z oliwek, 50 g octu winnego oraz 1 łyżeczkę soli. Zamknij pokrywę kielicha.
  3. Posiekaj.
  4. Całość przelej do słoika i trzymaj w lodówce. Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®