Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 50 g ząbków czosnku
- 500 ml oliwy z oliwek
- 3 żółtka jaj
- 1 łyżeczka soli
- 1/8 łyżeczka białego pieprzu
- 2 łyżeczki musztardy
- 2 łyżeczki soku z cytryny
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść 50 g czosnku oraz 500 ml oliwy z oliwek. Zamknij pokrywę kielicha.
- Posiekaj.
- Całość przełóż do miski.
- Zamocuj mieszadło motylkowe w kielichu do gotowania (na ostrzu wielofunkcyjnym).
- Umieść 3 żółtka jaj oraz 2 łyżeczki musztardy. Następnie powoli wlewaj przygotowaną wcześniej oliwę z czosnkiem. Zamknij pokrywę kielicha.
- Wymieszaj.
- Dodaj 1 łyżeczkę soli, 1/8 łyżeczki białego pieprzu oraz 2 łyżeczki soku z cytryny. Zamknij pokrywę.
- Wymieszaj.
- Gotowe do podania! Smacznego!