Smażone pieczarki z czosnkiem


3 porcje 20 minut

Wyraziste pieczarki smażone z czosnkiem i pietruszką

Pobierz przepis

Składniki

  • "1 łyżeczka soli
  • szczypta pieprzu
  • 4 ząbki czosnku
  • 50 g oliwy z oliwek
  • 4 gałązki pietruszki, tylko liście
  • 400 g pieczarek, pokrojonych"

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania. Umieść 4 ząbki czosnku, liście pietruszki i 50 g oliwy z oliwek. Zamknij pokrywę kielicha.
  2. Posiekaj.
  3. Zamocuj mieszadło motylkowe w kielichu do gotowania. Dodaj 400 g pokrojonych pieczarek, 1 łyżeczkę soli i szczyptę pieprzu. Zamknij pokrywę kielicha.
  4. Smaż saute.
  5. Gotowe do podania. Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®