Salsa z mango i mięty


4 porcje 5 minut

Orzeźwiająca salsa sprawdzi się idealnie do nachosów, a także jako dodatek do kuchni meksykańskiej

Pobierz przepis

Składniki

  • 2 mango, obrane, pozbawione pestki i pokrojone w kostkę
  • 1 cebula, obrana i pokrojona na ćwiartki
  • 1/2 szklanki świeżej mięty
  • świeżo zmielony czarny pieprz
  • 1 łyżka soku z limonki

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
  2. Włóż cebulę i świeżą miętę.
  3. Posiekaj.
  4. Zgarnij szpatułką ze ścianek na dno kielicha.
  5. Dodaj mango i sok z limonki.
  6. Wymieszaj.
  7. Dodaj pieprz do smaku i podawaj. Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®