Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 80 ml octu balsamicznego
- 150 g mieszanki sałat
- 10 g musztardy Dijon
- 70 g miodu
- 2 ząbki czosnku, posiekane
- 80 ml oliwy z oliwek
- 5 g świeżych liści mięty
- 30 g majonezu
- 1 łyżeczka soli
- 1/4 łyżeczki pieprzu
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść 80 ml octu balsamicznego, 10 g musztardy Dijon, 70 g miodu, 2 ząbki czosnku, 80 ml oliwy z oliwek, 30 g majonezu, 1 łyżeczkę soli oraz 1/4 łyżeczki pieprzu. Zamknij pokrywę kielicha.
- Posiekaj.
- Zgarnij szpatułką na dno kielicha. Zamknij pokrywę kielicha.
- Posiekaj.
- Mieszankę sałat oraz liście mięty umieść w misce, a następnie całość polej przygotowanym sosem. Całość dokładnie wymieszaj. Smacznego!