Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Ryba po azjatycku gotowana na parze
2 porcje 25 minut
Ciekawa propozycja kuchni orientalnej z aromatycznym imbirem
Pobierz przepis
Składniki
- 2 szalotki, posiekane
- 300 g świeżych filetów z białej ryby
- 2 cm kawałek świeżego imbiru, obrany i starty na tarce
- 2 łyżki sosu sojowego
- Sól do przyprawiania
- 500 ml wody
Przygotowanie
- Przygotuj dodatkowe naczynie, włóż do niego szalotki, rybę, starty imbir i sos sojowy, wymieszaj.
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Wlej 500 ml wody.
- Postaw parowar na kielichu do gotowania, włóż do parowaru przygotowaną rybę, przykryj pokrywą parowaru.
- Gotuj na parze.
- Gotowe do podania! Smacznego!