Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 50 g oliwy z oliwek
- 2 ząbki czosnku, posiekane
- 170 g zielonej papryki, pokrojonej w paski
- 170 g czerwonej papryki, pokrojonej w paski
- 500 g piersi z kurczaka, pokrojonej w kostkę
- 850 ml wywaru drobiowego
- szczypta papryki słodkiej
- 1 łyżeczka curry
- 1/2 łyżeczki soli
- 350 g ryżu, namoczonego w wodzie przez 20 minut
- 100 g groszku
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze saute w kielichu.
- Umieść 50 g oliwy z oliwek, posiekany czosnek, 170 g papryki zielonej i czerwonej. Zamknij pokrywę kielicha.
- Wymieszaj.
- Dodaj 500 g kurczaka, 850 ml wywaru, paprykę słodką, 1 łyżeczkę curry oraz 1/2 łyżeczki soli. Zamknij pokrywę kielicha.
- Duś.
- Dodaj odcedzony ryż oraz 100 g Duś. groszku. Zamknij pokrywę kielicha.
- Duś.
- Wymieszaj.
- Gotowe do podania. Smacznego!