Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej
Składniki
- 1 średnia cebula obrana i pokrojona na ćwiartki
- 2 ząbki czosnku, obrane
- 20 ml oliwy z oliwek
- 200 g cukinii
- 300 g bakłażana
- 300 g dojrzałych pomidorów
- 100 g czerwonej papryki
- 2 gałązki tymianku
- Sól i pieprz do smaku
- Garść liści bazylii
- Garść natki pietruszki
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Włóż 1 średnią cebulę i 2 ząbki czosnku.
- Posiekaj.
- Zgarnij szpatułką ze ścianek na dno kielicha.
- Dodaj 20 ml oliwy z oliwek.
- Smaż (saute).
- Dodaj wszystkie warzywa, 2 gałązki tymianku i przyprawy.
- Duś.
- Przełóż ratatouille do naczynia do serwowania, usuń tymianek, a następnie podawaj z bazylią i pietruszką.
- Gotowe do podania! Smacznego!