Ramen z owocami morza


2 porcje 13 minut

Koreański ramen z owocami morza i kimchi

Pobierz przepis

Składniki

  • 2 zupki z makaronem błyskawicznym
  • 800 ml wody
  • 400 g mieszanki owoców morza (krewetki, ośmiornica, małże, itp.)
  • 200 g kimchi

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
  2. Umieść 800 ml wody oraz 400 g owoców morza. Zamknij pokrywę kielicha.
  3. Ugotuj.
  4. Wyjmij owoce morza i odłóż na bok. Zachowaj zupę w kielichu.
  5. Dodaj 200 g kimchi, 2 opakowania makaronu oraz przyprawy załączone do zupek. Zamknij pokrywę kielicha.
  6. Duś.
  7. Dodaj owoce morza i całość wymieszaj szpatułką.
  8. Gotowe do podania! Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®