Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 500g mąki pszennej
- 50g świeżych drożdży
- 370ml mleka 3,2% ( w temp. pokojowej )
- 1 jajko ( w temp. pokojowej )
- 2 łyżki drobnego cukru
- szczypta soli
Przygotowanie
- Wszystkie składniki umieść w naczyniu głównym robota, wlej mleko i całość wymieszaj
- Przełóż ciasto do innego naczynia, przykryj ściereczką i odstaw do wyrośnięcia na 2 godziny Racuchy smaż na głębokim oleju lub na maśle klarowanym Podawaj z ulubioną konfiturą