Pikantna pizza z chorizo


3 porcje 1 godz. 20 min + 11 min

Pizza po meksykańsku z chorizo i jalapeno

Pobierz przepis

Składniki

  • 100 g japaleno, marynowane
  • 150 g chorizo, pokrojonego w plasterki
  • 250 g sera startego (cheddar i mozarella)
  • 50 g passaty pomidorowej
  • 300 g mąki
  • 10 g cukru
  • 3 g soli
  • 160 ml wody
  • 3 g suszonych drożdży
  • 1 g pieprzu
  • 50 g kwaśnej śmietany
  • 10 g kolendry, posiekanej

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®