Pierś z kaczki z puree z dyni


2 porcje 35 minut + 12 minut

Duszona pierś z kaczki z dyniowym puree

Pobierz przepis

Składniki

  • 1 pierś z kaczki
  • 200 g dyni, pokrojonej w kostkę
  • 50 g śliwki, sam miąższ, bez pestek
  • 25 ml śmietany 18%
  • 30 g masła, w temperaturze pokojowej
  • 75 ml wina Porto
  • 50 ml bulionu wołowego
  • 25 g szparagów
  • kiełki, do posypania
  • 500 ml wody
  • 2 łyżeczki cukru
  • 1 łyżeczka soli
  • 1/4 łyżeczki pieprzu

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®