Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Pierś kurczaka z grzybami
5 porcje 1 min 45 sek.
Przepis na kotleciki z piersi z kurczaka z grzybami.
Pobierz przepis
Składniki
- 350 g piersi z kurczaka lub indyka
- 60 g cebuli
- 1 jajko
- 150 g pieczarek
- 30 g bułki tartej
- 1 ł przyprawy Kohersen
- 2 Ł posiekanej natki pietruszki
- 0,5 ł soli
- pieprz
Przygotowanie
- Do naczynia głównego na wirujące noże wrzucić mięso, miksować.
- Przełożyć do innego naczynia.
- Do naczynia głównego na wirujące noże wrzucić cebulę, miksować.
- Dodać pieczarki i rozdrobnić.
- Dodać poszatkowane mięso i pozostałe składniki, wyrabiać.
- Uformować kotleciki, panierować w bułce tartej, smażyć na smalcu lub maśle klarowanym.