Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Pieczone ziemniaki z tymiankiem
2 porcje 25 minut
Rozmarynowe ziemniaki prosto z piekarnika
Pobierz przepis
Składniki
- 500 g ziemniaków, pokrojonych na pół
- 10 g świeżego tymianku
- 10 g ząbków czosnku, posiekanego
- 20 g masła
- 1 g pieprzu
- 5 g soli
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść 20 g masła. Zamknij pokrywę kielicha.
- Smaż saute.
- Dodaj 500 g ziemniaków, 10 g świeżego tymianku, 10 g czosnku, 1 g pieprzu oraz 5 g soli. Zamknij pokrywę kielicha.
- Wymieszaj.
- Przełóż ziemniaki na blaszkę do pieczenia. Rozgrzej piekarnik do 200℃, a następnie piecz przez około 20 minut.
- Gotowe do podania. Smacznego!