Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Pesto z bazylii i szpinaku
6+ porcje 10 minut
Dodatek do wielu dań kuchni śródziemnomorskiej oraz do pieczywa
Pobierz przepis
Składniki
- 1 duży pęczek świeżej bazylii
- 1 duży pęczek świeżego szpinaku
- 3 ząbki czosnku
- 125 ml oliwy z oliwek
- 65 g opiekanych orzeszków nerkowców
- 50 g parmezanu
- Sól do przyprawiania
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Włóż bazylię i szpinak.
- Posiekaj.
- Dodaj czosnek, oliwę, olej, orzeszki nerkowca, ser i sól.
- Posiekaj.
- Posiekaj.
- Gotowe do podania! Smacznego!