Pasta twarogowa z chrzanem i czarnuszką


4 porcje 1 min

Pasta twarogowa z chrzanem i czarnuszką

Pobierz przepis

Składniki

  • 150 g twarogu
  • 5 jajek ugotowanych na twardo
  • 2 łyżki tartego chrzanu
  • 90 g majonezu
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 łyżeczki mielonej czarnuszki
  • szczypiorek
  • sól i świeżo, mielony pieprz

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki, oprócz szczypiorku wrzucić do naczynia głównego i zmiksować.
  2. ikona_czas

    1 min

    ikona_obroty

    8

  3. Gotową pastę połączyć z drobno posiekanym szczypiorkiem, wymieszać dokładnie doprawiając solą i pieprzem. Podawać z ulubioną wędliną lub wędzonym łososiem.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®