Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Pasta twarogowa z chrzanem i czarnuszką
4 porcje 1 min
Pasta twarogowa z chrzanem i czarnuszką
Pobierz przepis
Składniki
- 150 g twarogu
- 5 jajek ugotowanych na twardo
- 2 łyżki tartego chrzanu
- 90 g majonezu
- 2 ząbki czosnku
- 2 łyżeczki mielonej czarnuszki
- szczypiorek
- sól i świeżo, mielony pieprz
Przygotowanie
- Wszystkie składniki, oprócz szczypiorku wrzucić do naczynia głównego i zmiksować.
- Gotową pastę połączyć z drobno posiekanym szczypiorkiem, wymieszać dokładnie doprawiając solą i pieprzem. Podawać z ulubioną wędliną lub wędzonym łososiem.