Pasta jajeczna z tuńczykiem


4 porcje 10 sek

Idealna pasta kanapkowa na szybko do przygotowania w robocie Kohersen Mycook

Pobierz przepis

Składniki

  • 3 jajka
  • 50 g białego sera
  • ½ pęczka szczypiorku
  • Listki świeżego tymianku (ewentualnie suszonego)
  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • Majonez
  • Łyżeczka musztardy
  • Sól
  • Pieprz

Przygotowanie

  1. Jajko ugotować na twardo w koszyczku
  2. ikona_czas

    14 min

    ikona_temperatura

    100

    ikona_obroty

    1

  3. Wyjąć koszyczek, wylać wodę z naczynia głównego i przetrzeć je papierem. Obrane jajka i biały ser włożyć do naczynia
  4. ikona_czas

    10 sek.

    ikona_obroty

    5

  5. Dodać tuńczyka, majonez i musztardę
  6. ikona_czas

    10 sek.

    ikona_obroty

    5

  7. Pastę wymieszać z drobno posiekanym szczypiorkiem i świeżym tymiankiem Doprawić do smaku solą i pieprzem

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®