Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Pasta jajeczna z tuńczykiem
4 porcje 10 sek
Idealna pasta kanapkowa na szybko do przygotowania w robocie Kohersen Mycook
Pobierz przepis
Składniki
- 3 jajka
- 50 g białego sera
- ½ pęczka szczypiorku
- Listki świeżego tymianku (ewentualnie suszonego)
- 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
- Majonez
- Łyżeczka musztardy
- Sól
- Pieprz
Przygotowanie
- Jajko ugotować na twardo w koszyczku
- Wyjąć koszyczek, wylać wodę z naczynia głównego i przetrzeć je papierem. Obrane jajka i biały ser włożyć do naczynia
- Dodać tuńczyka, majonez i musztardę
- Pastę wymieszać z drobno posiekanym szczypiorkiem i świeżym tymiankiem Doprawić do smaku solą i pieprzem