Pasta jajeczna


4 porcje 5 min

Jajko na śniadanie - może w formie pasty? Uniwersalny przepis, który możesz udoskonalić dodatkowymi składnikami: rybą, awokado, pomidorami. Co kto lubi, lecz pierwsze było... jajo.

Pobierz przepis

Składniki

  • 6 ugotowanych jajek na twardo
  • świeży, drobno posiekany szczypiorek
  • 3 łyżki majonezu
  • łyżeczka musztardy
  • sól i pieprz
  • opcjonalnie, dodatki, które można dodać do pasty jajecznej: tuńczyk z zalewy, wędzona makrela, wędzony łosoś, suszone pomidory, awokado

Przygotowanie

  1. Jajka zmiksować z pozostałymi składnikami ( mieszając przez otwór czarna łopatką ) - 15 sekund, prędkość 4-5.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®