Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Pasta jajeczna
4 porcje 5 min
Jajko na śniadanie - może w formie pasty? Uniwersalny przepis, który możesz udoskonalić dodatkowymi składnikami: rybą, awokado, pomidorami. Co kto lubi, lecz pierwsze było... jajo.
Pobierz przepis
Składniki
- 6 ugotowanych jajek na twardo
- świeży, drobno posiekany szczypiorek
- 3 łyżki majonezu
- łyżeczka musztardy
- sól i pieprz
- opcjonalnie, dodatki, które można dodać do pasty jajecznej: tuńczyk z zalewy, wędzona makrela, wędzony łosoś, suszone pomidory, awokado
Przygotowanie
- Jajka zmiksować z pozostałymi składnikami ( mieszając przez otwór czarna łopatką ) - 15 sekund, prędkość 4-5.