Orientalna surówka z czerwonej kapusty


6+ porcje 10 min

Nasza propozycja na surówkę z czerwonej kapusty w orientalnej odsłonie. Smakowicie nada innego charakteru daniom z grilla.

Pobierz przepis

Składniki

  • 1 mała główka czerwonej kapusty
  • 1 czerwona cebula
  • 4 łyżki sosu sojowego
  • 2 łyżki miodu
  • sok z jednej limonki
  • świeża, posiekana kolendra
  • świeża, posiekana natka pietruszki
  • opcjonalnie: sól, mielona kolendra

Przygotowanie

  1. Czerwona kapuste i cebulę pokroić na kawałki i posiekać w naczyniu głównym robota - 10 sekund, prędkość 5-6.
  2. Przełożyć do salaterki, wymieszać dokładnie z pozostałymi składnikami.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®