Omlety z warzywami i szynką


2 porcje 5 minut

Idealna propozycja na śniadanie

Pobierz przepis

Składniki

  • 60 g cebuli dymki, pokrojonej w plastry
  • 100 g marchewki, pokrojonej w kostkę
  • 50 g szynki, pokrojonej w kostkę
  • 3 jajka
  • 200 g mąki
  • 250 ml wody
  • 1/2 łyżeczki soli

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu.
  2. Umieść 60 g cebuli dymki ze szczypiorkiem, 100 g marchewki, 50 g szynki, 3 jajka, 200 g mąki, 250 g wody oraz 1/2 łyżeczki soli. Zamknij pokrywę kielicha.
  3. Wymieszaj.
  4. Rozgrzej patelnię, a następnie porcjami smaż omlety do zarumienienia.
  5. Gotowe do podania. Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®