Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Meksykańskie mleko z czekoladą i cynamonem
2 porcje 8 minut
Meksykański napój Champurrado na bazie gorącego mleka i czekolady
Pobierz przepis
Składniki
- 50 g mąki kukurydzianej
- 300 ml wody
- 200 ml mleka
- 25 g brązowego cukru
- 1/8 łyżeczki cynamonu
- 15 g kakao
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść 50 g mąki kukurydzianej, 300 ml wody, 200 ml mleka, 25 g brązowego cukru, 1/8 łyżeczki cynamonu oraz 15 g kakao. Zamknij pokrywę kielicha.
- Duś.
- Gotowe do podania! Smacznego!