Meksykańska zupa z tortillą


4 porcje 15 minut

Rozgrzewająca, meksykańska zupa z tortillą i jalapeno

Pobierz przepis

Składniki

  • 80 g pasków z tortilli kukurydzianej
  • 10 g sera panela lub halloumi, pokrojonego w kostkę
  • 5 g suszonej wieprzowiny, pokrojonej w kostkę
  • 20 g awokado, pokrojonego w kostkę
  • 5 g ząbków czosnku
  • 90 g cebuli
  • 500 g pomidorów, obranych i pokrojonych w kostkę
  • 20 g jalapeno, zielonego
  • 500 ml wody
  • 50 ml oliwy z oliwek
  • 5 g chili, pokrojonego w plasterki
  • 8 g soli
  • 1 g białego pieprzu
  • 15 g szczypiorku, posiekanego

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®