Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 200 g makaronu spaghetti
- 20 g liści bazyli
- 100 g pesto zielonego
- 10 g ząbków czosnku, pokrojonych w plastry
- 1500 ml wody
- 20 g sera parmezan, startego
- 30 ml oliwy z oliwek
- 1/2 łyżeczki soli
- 1/2 łyżeczki pieprzu
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść 1500 ml wody. Zamknij pokrywę kielicha.
- Ugituj
- Dodaj 200 g makaronu oraz szczyptę soli. Zamknij pokrywę kielicha.
- Ugotuj.
- Odcedź makaron i wylej wodę.
- Wyczyść kielich do gotowania.
- Umieść 30 ml oliwy oraz 10 g czosnku. Zamknij pokrywę kielicha.
- Ugotuj.
- Dodaj makaron oraz 100 g pesto. Zamknij pokrywę kielicha.
- Wymieszaj.
- Dodaj 20 g liści bazyli oraz 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Zamknij pokrywę kielicha.
- Wymieszaj.
- Wymieszaj.