Majonezowy dip truflowy


4 porcje 2 min

Pyszny, smakowy majonez, z Kohersen Mycook będzie miał idealną konsystencję.

Pobierz przepis

Składniki

  • 3 żółtka
  • 2 łyżki musztardy Dijon
  • 2 łyżki białego octu winnego
  • 300ml oleju rzepakowego
  • 50ml oliwy truflowej
  • sól i pieprz

Przygotowanie

  1. W naczyniu głównym przygotuj majonez – zamocuj motylek, wbij żółtka, dodaj musztardę, ocet winny, sól i pieprz. Miksuj całość wlewając powoli przez otwór olej. Następnie wlej oliwę truflową, dopraw solą i pieprzem
  2. ikona_czas

    2 min

    ikona_obroty

    4

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®