Lemoniada arbuzowo-truskawkowa z bazylią


4 porcje 20 sek

Trochę orzeźwienia podczas cieplejszych dni. Czerwone, słodkie połączenie.

Pobierz przepis

Składniki

  • szklanka świeżych truskawek
  • ćwiartka arbuza pokrojonego w kostkę, pozbawionego pestek
  • 2 szklanki wody gazowanej
  • sok z dwóch cytryn
  • mięta
  • bazylia

Przygotowanie

  1. W naczyniu głównym umieść truskawki i arbuza, wrzuć świeże liście mięty i bazylii Zalej całość wodą gazowaną z sokiem z cytryny.
  2. ikona_czas

    20 sek

    ikona_obroty

    7

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®