Kruchy spód na ciasto


6+ porcje 1 godzina

Zdrowa, dietetyczna, białkowa baza do deseru z bezglutenowej mąki

Pobierz przepis

Składniki

  • 90 g mączki migdałowej
  • 30 g mąki kokosowej
  • 20 g izolatu białka serwatkowego
  • 100 g masła, pokrojonego na kawałki, plus nadmiar do posmarowania
  • 50 g serka śmietankowego, schłodzonego i pokrojonego w kostkę
  • 1 jajko
  • 1 łyżeczka naturalnego ekstraktu z wanilii
  • 1 łyżka słodzika
  • ¼ łyżeczki soli

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®