Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 100 g ziaren kukurydzy
- 450 ml wody
- 200 ml mleka
- 10-15 g cukru pudru
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść 100 g ziaren kukurydzy i 450 ml wody w kielichu do gotowania.
- Ugotuj.
- Ugotuj ponownie.
- Dodaj 200 ml mleka, 10-15 g cukru pudru.
- Zmiksuj do uzyskania gładkiej konsystencji.
- Przecedź przez sitko. Gotowe do podania! Smacznego!