Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 1 l wody
- 150 g makaronu (tagliatelle)
- 100 g gotowanego lub wędzonego boczku, pokrojonego w kostkę
- 50 g pieczarek, pokrojonych na kawałki
- 30 g cebuli, pokrojonej na kawałki
- 30 g selera naciowego, pokrojonego na kawałki
- 100 ml śmietany 12% lub 18%
- 2 g soli
- 1 g cukru
- 20 g masła
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść 1 l wody w kielichu do gotowania.
- Ugotuj.
- Dodaj 150 g makaronu.
- Ugotuj.
- Przelej makaron do kosza odcedzającego i wylej wodę, a następnie odstaw makaron na bok.
- W kielichu do gotowania umieść 100 g boczku, 50 g pieczarek, 30 g cebuli, 30 g selera, 100 ml śmietany, 2 g soli, 1 g cukru, 20 g masła.
- Wymieszaj.
- Dodaj przygotowany makaron.
- Wymieszaj.
- Gotowe do podania! Smacznego!