Krem o smaku słonego toffi


2 porcje 20 minut

Doskonały krem do chleba i tostów

Pobierz przepis

Składniki

  • 2 g soli
  • 25 g brązowego cukru
  • 65 g cukru
  • 70 g cukru pudru
  • 245 g śmietanki 30%

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
  2. Umieść wszystkie składniki w kielichu do gotowania.
  3. Ugotuj.
  4. Ugotuj ponownie.
  5. Gotowe do podania! Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®