Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Kotlety mielone z ryby
5 porcje 50 sek.
Dzięki Kohersen Mycook w oka mgnieniu przygotujesz kotlety rybne.
Pobierz przepis
Składniki
- 500 g filetów rybnych mrożonych
- 50 g cebuli
- 1 jajko
- 1 bułka
- 2 MK mleka
- 0,25 ł gałki muszkatołowej
- 1 ł przyprawy Kohersen
- sól, pieprz
- bułka tarta
Przygotowanie
- Bułkę namoczyć w mleku i odsączyć.
- Cebulę rozdrobnić na wirujących nożach miksując.
- Lekko rozmrożoną rybę podzielić i miksować.
- Dodać pozostałe składniki (bez bułki tartej), miksować.
- Formować kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć na patelni.