Kotlety mielone z ryby


5 porcje 50 sek.

Dzięki Kohersen Mycook w oka mgnieniu przygotujesz kotlety rybne.

Pobierz przepis

Składniki

  • 500 g filetów rybnych mrożonych
  • 50 g cebuli
  • 1 jajko
  • 1 bułka
  • 2 MK mleka
  • 0,25 ł gałki muszkatołowej
  • 1 ł przyprawy Kohersen
  • sól, pieprz
  • bułka tarta

Przygotowanie

  1. Bułkę namoczyć w mleku i odsączyć.
  2. Cebulę rozdrobnić na wirujących nożach miksując.
  3. ikona_czas

    10 s

    ikona_obroty

    5

  4. Lekko rozmrożoną rybę podzielić i miksować.
  5. ikona_czas

    20 s

    ikona_obroty

    7

  6. Dodać pozostałe składniki (bez bułki tartej), miksować.
  7. ikona_czas

    20 s

    ikona_obroty

    5

  8. Formować kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć na patelni.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®