Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 500 g ugotowanych, dobrze wystudzonych ziemniaków
- 200 g mąki pszennej
- 1 jajko
- 1 ł soli
Przygotowanie
- Do naczynia głównego włożyć ziemniaki, mąkę, jajko, sól.
- Ciasto podzielić na dwie części, uformować dwa wałki i pokroić ukośnie na kopytka, gotować w osolonej, wrzącej wodzie ok. 5 min od momentu wypłynięcia.

Recenzje klientów
-
Ale jak ugotować ziemniaki w tym robicie to już komuś się nie chciało napisać . Większość przepisów jest tak opisana że to masakra. Więc dla mnie jako faceta ten robót staje się utrapieniem a nie pomocą